Tijdens de Algemene Leden Vergadering van AWC De Keien is Bart van de Weijer verkozen als nieuwe voorzitter van de carnavalsvereniging.

Bart was de afgelopen 2 jaar al vicevoorzitter en heeft besloten om de hamer als voorzitter op te pakken.
Bart geeft aan dat hij het een enorme eer vindt om voorzitter te mogen zijn van deze mooie carnavalsvereniging en zal ook met veel trots deze functie gaan vervullen!

Samen met de andere bestuursleden, het geüniformeerd, alle andere Keien-vrijwilligers, de Baltrappers en de boerenbruiloft hoopt hij voor de Waalrese gemeenschap tot in lengte van dagen een mooi en goed carnavalsfeest te mogen organiseren. Een feest waar iedereen, jong of oud, arm of rijk, Waalrenaar, Aalstenaar of buitendorps zich thuis voelt.

Voor degenen die Bart nog niet kennen, hij is 53 jaar, 25 jaar getrouwd met Jaqueline (zij was in Waalre, Prinses carnaval in 2019 en ze ontwerpt al een aantal jaar de carnavalskrant en diverse andere PR uitingen), samen hebben ze 2 (volwassen) kinderen en werkt hij bij de IT afdeling van Fontys Hogeschool. Daarnaast heeft hij nog een eenmansbedrijf Bulletin Board Service waarmee hij er voor zorgt dat allerlei websites in Waalre en omgeving blijven draaien.

 

Nieuwe voorzitter AWC De Keien is geen onbekende!