A.W.C. De Keien is opgericht in 1966 en heeft tot doel het bevorderen van een gepaste en stijlvolle Carnavalsviering in de Gemeente Waalre.
Samen met onze commissies organiseren wij van november tot en met maart Carnavalsactiviteiten voor en in onze gemeenschap, zoals een Prinsenbal, Das
Groβe Keien Fest, een Prinsenreceptie en met de Carnavalsdagen een optocht van Aalst naar Waalre en diverse feestavonden.
Ook verschijnt ieder jaar, Het Wolders Lachblad, de Carnavalskrant van A.W.C. De Keien.
Voor de kinderen wordt tevens ieder jaar een geweldig Kindercarnaval georganiseerd, ondersteund door onze Jeugdprins(es) en Jeugdadjudant(e), Jeugdraad van Elf, Dansgardes en muziekkapellen.

Om dit alles mogelijk te maken hebben we een aantal verschillende lidmaatschappen:

Lid zijn van de Keien heeft een aantal voordelen!

Gewoon lid:

– Voorrang en korting bij de kaartverkoop voor de Keiengatse Zwetsavond.
– Op de hoogte worden gehouden van alle info via het Blaaike.
– Een prachtige Kei aan een ketting om mee te pronken.
– Een gratis vriendenclub erbij!

Meldt u via dit formulier of tijdens de carnaval of andere gelegenheid bij een van de leden van de Raad van Elf of bestuur aan als lid en ontvang (na betaling van het lidmaatschapsgeld ad euro 33,33) direct uw kei!!!
(Dit lidmaatschap is voor het hele gezin, incl. kinderen onder de 18).

Vrienden van AWC de Keien:

Als Vriend Van:
Ben je natuurlijk met je hele gezin lid (inclusief kinderen onder de 18 jaar) van onze Carnavalsvereniging en je ontvangt een leuke VRIEND VAN zakdoek die je herkenbaar kunt dragen om je hals.
Ben je meer dan welkom bij alle evenementen en krijg je een leuke entreekorting voor het Keienfest.
Kun je met de bierkaart/bonnen die je als VRIEND VAN ontvangt ook nog eens leuk een rondje aan de bar weggeven.

Kortom, vier carnaval als VRIEND VAN DE KEIEN!
Als blijk van dank voor de support van alle VRIENDEN VAN worden alle vrienden ook vermeld in het Keien Blaaike.
Met de VRIEND VAN bijdrage van 66,00 euro per jaar maak jij het mede mogelijk dat heel veel mensen en natuurlijk jezelf een kei gezellige carnaval hebben bij AWC de Keien.
Wil je meer informatie en/of lid worden, vul ons contactformulier (hier) in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Club van 111:

Met de Club van 111 beoogt AWC De Keien ook voor de zakelijk georiënteerde leden een leuke invulling te bieden. Weet jij wat die blitse onderscheiding van de Club van 111 inhoud ? Of ben je zelf al lid van de Club van 111 maar ben je nieuwsgierig wat dit voor je betekent ? Lees dan even verder….

AWC De Keien waardeert zeer de bijdrage van € 111,00 die je als lid van de Club van 111 betaald. Met behulp van deze bijdrage kan AWC De Keien een leuke carnaval organiseren met daarbij voor iedereen wat wils.

Het is inderdaad behoorlijk wat geld en daar mag dan ook wel het een en ander tegenover staan. Uiteraard ben je als deelnemer aan de Club van 111 met jouw gezin (incl. kinderen onder de 18 jaar) automatisch lid van AWC De Keien.

Als lid van de Club van 111 heb je de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in het glossy magazine “Het Keienblad”. Ook is er aan gedacht om jouw naamsbekendheid onder iedereen die bij de Keien carnaval komt vieren te versterken. Bijvoorbeeld door jouw bedrijfslogo/ -naam te projecteren tijdens alle evenementen in het Klooster. En op de vernieuwde website van De Keien komen alle leden van de Club van 111 prominent onder de aandacht. En heb je iets leuks of bijzonders te melden, laat het ons weten voor een interview welke op de site wordt geplaatst. En om het compleet te maken worden alle leden ook nog eens speciaal In het Keien Blaaike vermeld en bedankt.

‘Net’werken doen we ook met de Club van 111. 2x per jaar wordt er een thema bijeenkomst georganiseerd waar alle leden van de Club van 111 voor uitgenodigd worden.

Als lid van de Club van 111 ben je meer dan welkom bij alle evenementen die door AWC De Keien worden georganiseerd en krijgt je een entreekorting voor het Keienfest. En om het feestgehalte te verhogen ontvang je als lid van de Club van 111 een bierkaart/bonnen die je tijdens carnaval in het Klooster kunt gebruiken.

Wil jij ook lid worden van DE CLUB VAN 111 ? Vul dan het formulier in.