Ellen Alting Siberg & Jaqueline van de Weijer

Het Wolders Lachblad, wie kent het niet? De al sinds 1968 gratis huis-aan-huis verspreidde en enige Carnavalskrant van Aalst en Waalre wordt nog steeds met open armen ontvangen bij alle inwoners. Dat daar al maanden voor de presentatie intensief aan gewerkt wordt, realiseren zich weinigen.

Het idee voor de volgende Carnavalskrant wordt al tijdens de vorige Carnaval geboren en uitgewerkt. Foto’s worden gemaakt door vele fotografen en leuke momenten worden verzameld door Bart van de Weijer. Natuurlijk spelen de nieuwe Prinsenkoppels een belangrijke rol bij de opmaak van het Wolders Lachblad. In het diepste geheim en op verschillende locaties worden daarom al, voorafgaand aan de lancering, vele foto’s gemaakt, waarvan slechts de beste in het Wolders Lachblad belanden.

Wie is dan dat team enthousiaste vrijwilligers? Voor de grafische vormgeving is Jaqueline van de Weijer verantwoordelijk. Vele uren (zeg maar gerust dagen) brengt zij door achter haar computer om de mooiste momenten met iedereen te delen en de opmaak van de krant te verzorgen.

Ellen Alting Siberg coördineert het geheel, verzamelt en controleert ingezonden teksten en onderhoud contacten met de sponsorcommissie en drukker. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het advertentiegedeelte, zij zorgen voor het werven en aanleveren van de advertenties met hulp van de Raad van Elf.

Het Wolders Lachblad wordt met plezier professioneel gedrukt door Drukkerij Spapens uit Waalre, waardoor wij een prachtig exemplaar kunnen leveren.

Maar zoals zovele commissies zijn ook wij natuurlijk op zoek naar uitbreiding van onze creatieve kant. Heb je goeie ideeën of zeg je….het kan veel beter….kom erbij en denk en doe mee!

Keienkrant 2024

 

Jubileumkrant 2022

Keienkrant 2023

Keienkrant 2020

Keienkrant 2021
Wolders Lachblad 2018
Wolders Lachblad 2019

Wolders Lachblad 2016

Wolders Lachblad 2017

Kei-Glossy 2014

Wolders Lachblad 2015