Op 11 november jl. is in het Huis van Waalre bij de prinsenlancering van AWC de Keien Sep de Lepper benoemd tot jeugdprins voor het komend carnavalsseizoen. Samen met zijn adjudant Ties Hermans gaat Sep de scepter zwaaien over het jeugdcarnaval van Keiengat. Deze twee ras carnavalsvierders hebben kei veel zin om er een knallend carnaval van te maken. Ze willen iedereen uitnodigen om mee te feesten.

Even voorstellen:

Jeugdprins Sep, in het dagelijks leven Sep de Lepper, is 11 jaar en zit in groep 8 van basisschool De Wilderen in Waalre. Sep heeft 1 zusje, Pien die bij de mini’s danst. Samen met zijn zusje, moeder Marloes en vader Mark woont hij in Waalre dorp. Carnaval viert Sep al zijn hele leven lang. Dit is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Prins worden bij de Keien is al door zijn opa en ome Janus voorgedaan. Sep zit al een aantal jaar met veel plezier bij de jeugdraad. Verder tennist Sep, dit doet hij bij WLTV Waalre. Naast het tennissen speelt hij ook al enkele jaren trombone bij het jeugdorkest van Harmonie Juliana. Sep kijkt er enorm naar uit om als Jeugdprins dit jaar voorop te gaan met alle carnavalsactiviteiten. Hij is er dan ook zeker van dat met zijn Adjudant Ties aan zijn zijde dit een keigaaf carnavalsseizoen gaat worden!

Adjudant Ties, in het dagelijkse leven Ties Hermans, is 10 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool De Wilderen. Naast adjudant is Ties ook het neefje van Sep. Hij heeft net als Sep een zusje die danst bij de mini’s. Ook Ties woont in Waalre en wel samen met zijn zusje Lynn, moeder Karin en vader Janus (inderdaad ome Janus voor Sep).

Ties houdt van sporten, zo tennist hij bij WLTV Waalre en voetbalt hij bij RKVV Waalre. Maar ook zijn Stuntstep en Crossfiets zijn erg geliefd.
Op aan raden van Sep is Ties bij de jeugdraad gekomen en gingen de skivakanties tijdens Carnaval met het gezin niet meer door.
Het is extra leuk dat Ties de adjudant van jeugdprins Sep mag zijn. Twee neefjes, uit een echte carnavalsfamilie met een Keienhart, die samen als Jeugdprins en adjudant deze Carnaval de jeugd voor mogen gaan. Dat is wel heel bijzonder!
Prins Sep gaat er samen met adjudant Ties zeker weten een keitof feestje van maken!

Ze vieren dit jaar carnaval onder de leus:
Feesten zijn we al jaren gewend, daarom gaan wij voorop in deze feesttent!

We hebben een nieuwe Jeugdprins!!! Carnaval 2023-2024