Aantreden Vorst Wil van de Moosdijk

Op 11/11 hebben onze nieuwe Vorst geïnstalleerd, wij willen deze aan jullie voorstellen:

Beste Carnavalsvierders,

Toen de vraag kwam of ik Ad op wilde volgen als Vorst hoefde ik niet lang na te denken; Het voor mij een eer om als Vorst van AWC De Keien geïnstalleerd te zijn op 11-11.

Ik dank het Bestuur en de Hoge Raad voor het vertrouwen. Voor de gene die mij niet echt kennen stel ik mij graag even voor:

Mijn naam is Willie van de Moosdijk 60 jaar geboren en getogen in Waalre.
In het dagelijkse leven werk ik bij Bestcon in Best als productieleider.
Naast mij dagelijks leven ben ik lid van onder meer de voetbalclub Waalre en het Sint Willibrordus Gilde en natuurlijk van  AWC De Keien.
Vanaf 1995 bij het geüniformeerd van de Keien, waarbij in diverse commissies, Bestuur, nestor Raad van Elf en tenslotte de Hoge Raad en in 2005 als adjudant van Prins Huub.
Natuurlijk was het een eer om in 1999 als Prins Wil de scepter te mogen zwaaien over Keiengat. Samen met Adjudant Ronald een jaar om nooit te vergeten.

Graag maak ik van deze gelegenheid  gebruik om Vorst Ad en Jeroen te bedanken, jaren lang vertrouwde gezichten in het geüniformeerd. En gelukkig blijven beide heren actief in diverse Commissies.

Tenslotte wens ik iedereen een fijn Carnavals seizoen toe, en voor de Prinsen koppels groot en klein geniet ervan voor je het weet is het voorbij.

Alaaf,

Vorst Wil

 

Nieuwe Vorst: Wil van de Moosdijk