Op 11/11 hebben we 3 nieuwe leden van de Hoge Raad geïnstalleerd, wij willen ze hier aan jullie voorstellen:

vlnr: Ruud Verbeek, Ward Alting Siberg en PeterPeels

Ruud Verbeek:

Mijn naam is Ruud Verbeek, 35 jaar en woonachtig in Waalre. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als personeelsplanner bij Van Eck Bedrijfshygiëne in Son en Breugel.
In mijn vrije tijd kijk ik graag, thuis of in de bioscoop, naar een goede film. Ook om ergens te gaan eten en/of borrelen ben ik altijd wel te verleiden.
Verder ben ik elftalbegeleider bij Waalre 1, dus op donderdag en zondag ben ik te vinden op het voetbalveld.

Mijn historie bij de Keien:
– Jeugdprins (in 2002)
– Prins (in 2022)
– Adjudant (in 2009 en 2015)
– Lid van de Jeugdraad en Raad van 11
– 3 jaar bestuurslid / nestor
– Sponsorcommissie
– Zittingscommissie
– Diverse malen meegedaan met de zittingsavonden en ook gepresenteerd.

Ward Alting Siberg:

Mijn naam is Ward Alting Siberg, 54 Jaar. Getrouwd met Ellen en heb 2 kinderen, Luc(24) en Daphne (21). Een jaar of 19 geleden ben ik in Waalre komen wonen aan het Fort 3. We maakten kennis met AWC de Keien via de achterburen waarvan hun dochters dansten bij de dansgardes.

Oh wat vond Daphne dat gaaf. Dus zijn we lid geworden van de vereniging en Daphne dansen maar. Als ouders wilden we ook graag helpen in de vereniging. Dus Ellen en ik zijn bij de jeugdcommissie gegaan, Ellen als Secretaris en ik al Nestor voor het jeugdkoppel. De begeleiding heb ik 7 jaar gedaan en samen met de Jeugd mooie carnaval momenten beleeft.

Hierna ben ik tot op heden zeer betrokken gebleven bij de vereniging en waar nodig te helpen. Na een jaar Raad van 11 werd ik vereerd met de vraag of ik wilde toetreden tot de Hoge Raad van de Keien. Natuurlijk heb ik ja gezegd. Dus zien je jullie me vanaf dit jaar met een witte steek. In mijn dagelijkse leven werk ik bij ASML en heb de functie kwaliteitsmanager binnen ontwikkeling.

Peter Peels:

Mijn naam is Peter Peels, 58 jaar oud en getrouwd met Karin. Wij hebben 2 volwassen dochters en 1 kleinzoon. Ik ben werkzaam als chefslager. Mijn hobby’s zijn wielrennen (ik ben momenteel trainer en ploegleider bij TWC de Kempen) en uiteraard Carnaval. Daarnaast ben ik veel tijd kwijt met klussen in het huis van mijn dochter en schoonzoon. Ik vertoef ook regelmatig in Zoutelande.
22 jaar geleden ben ik lid geworden van de Raad van 11, waarvan ik ook 6 jaar nestor ben geweest.  Tevens heb ik een paar jaar in het bestuur gezeten als 2e penningmeester.  Afgelopen carnavalsjaar was ik adjudant van AWC de Keien.

Aantreden nieuwe leden Hoge Raad