Op vrijdagavond 13 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging, is het eerste exemplaar van de 56ste editie van het Wolders Lachblad, door Jaqueline van de Weijer en Ellen Alting Siberg uitgereikt aan loco-burgemeester Suzan van de Goor en aan Prins Giel en adjudant Peter en hofdames Claudie en Sabine, jeugdprins Levi en adjudant Lucas en hofdames Lize en Fenne
De krantencommissie (bestaande uit Jaqueline van de Weijer en Ellen Alting Siberg) heeft weer een prachtig exemplaar kunnen presenteren aan de aanwezige Keien.

Met veel dank aan alle sponsors en adverteerders voor het steunen van de vereniging en vooral het mogelijk maken van de krant. Speciale dank aan Drukkerij Spapens voor het tastbaar maken van ons mooie krant, zodat iedereen er een in huis kan hebben.

Het Wolders Lachblad zal de komende weken huis-aan-huis worden verspreid in Aalst en Waalre en daarbij wordt iedereen in de gelegenheid gesteld loten te kopen voor de grote Keienloterij, waarvan de trekking op Carnavalsdinsdag zal plaatsvinden.

Uitreiking eerste Wolders Lachblad 2023