Op vrijdagavond 13 januari 2023 heeft Jaqueline van de Weijer, uit handen van loco-burgemeester Suzan van de Goor, een persoonlijke vrijwilligerspenning en een oorkonde van de Gemeente Waalre in ontvangst mogen nemen.

De bedoeling van de uitreiking vrijwilligerspenning is om de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor de organisatie waarvan zij lid zijn.

Normaal gesproken is de uitreiking in november maar helaas kon Jaqueline daar niet bij zijn. Deze avond lukte het gelukkig wel!

Mbv deze mooie woorden reikte de loco-burgemeester de vrijwilligerspenning uit aan Jaqueline:

Jaqueline is hoffotograaf, lid en creatief brein van de Krantencommissie, lid van de jubileumcommissie, voormalig Prinses van AWC de Keien, grafisch vormgever voor alle publicatiematerialen, Jaqueline is een echte KEI. Alles wat ze aanpakt doet ze met veel enthousiasme en vol energie. Niks is haar te gek. Door Jaqueline staat AWC de Keien er altijd prachtig op!

Gemeentelijke Vrijwilligerspenning 2022