Op vrijdag 18 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging, is het eerste exemplaar van de 52ste editie van het Wolders Lachblad uitgereikt aan onze burgemeester Jan Brenninkmeijer door Prinses Jaqueline (samen met Gerard Oudshoorn de makers van de krant). Deze 52ste editie is geheel in circus stijl.

Ook dit jaar werd het Wolders Lachblad mogelijk gemaakt door een heleboel mensen waaronder veel sponsors en we willen natuurlijk iedereen daarvoor hartelijk bedanken. Het resultaat is weer geweldig!

Het Wolders Lachblad zal de komende weken huis-aan-huis worden verspreidt in Aalst en Waalre en daarbij wordt iedereen in de gelegenheid gesteld loten te kopen voor de grote Keienloterij, waarvan de trekking op Carnavalsdinsdag zal plaatsvinden.

De Carnavalskrant is ook online te lezen (vanaf eind februari) via onze website https://www.keien.nl

Uitreiking eerste Wolders lachblad 2019