Het nieuwe jeugdkoppel van AWC de Keien is dit jaar Prins Jan en Adjudant Lars.
Prins Jan in het dagelijks leven Jan de Haze. Jan is 11 jaar en zit op Basisschool De Wilderen in groep 8. Jan heeft 1 broer Sven en zit bij jeugdraad van elf. Als Jan niet op school zit dan is ie wel aan het voetballen zowel op straat als op het veld. Jan voetbalt bij FC Eindhoven en is ook regelmatig in het Jan Louwers Stadion te vinden.

Adjudant Lars in het dagelijks leven Lars Hoeks. Lars is 11 jaar en zit op Basisschool De Wilderen in groep 8. Lars doet aan BMXen bij Lion d’Or in Valkenswaard, daarnaast is hij een fanatiek gamer. Lars heeft 2 zusjes: Indy en Fenne, beide dansen ze bij de dansmarietjes van AWC de Keien.

Ze zijn beide supertrots dat ze dit jaar het jeugdkoppel van AWC de Keien vormen. Na maanden van geheimhouden en planning zijn ze superblij dat het 10-11-2018 is en het carnavals seizoen kan beginnen.

Maar dit 2-tal heeft altijd 1 probleem: ze willen nooit naar huis. Vandaar hun leus: WIJ KENNEN GEEN TIJD, ALLEEN MAAR GEZELLIGHEID!!!

We hebben een nieuwe jeugdprins!!!