Foto gemaakt door: Priscilla Buijsen

Nieuwe Prinses Jaqueline en adjudante Ellen van Carnavalsvereniging de Keien

Op zaterdag 10 november 2018 is de nieuwe prinses der Keien geïnstalleerd.

Prinses Jaqueline en haar adjudante Ellen gaan het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over het Keiengat. Wie zijn die nieuwe prinses en adjudante der Keien?

Prinses Jaqueline, in het dagelijks leven Jaqueline van de Weijer, moeder van twee dochters Maaike en Renske, getrouwd met Bart, werkt bij Oypo (Fujifilm Imaging B.V.) in Eindhoven.

Daar helpt ze dagelijks fotografen bij het verkopen van hun foto’s via de webwinkel van www.oypo.nl. Deze webwinkel is wel bekend bij de vereniging. Leden en bezoekers kunnen foto’s die gemaakt zijn tijdens carnaval vaak ook daar terugvinden.

Haar hobby’s zijn fotografie en grafisch ontwerpen. Beiden hobby’s komen goed van pas bij de vereniging, want Jaqueline ontwerpt het Wolders Lachblad en loopt heel carnaval met de jeugd mee om foto’s te maken.

Adjudante Ellen, in het dagelijks leven Ellen Alting Siberg, getrouwd met Ward en moeder van twee kinderen, Luc en Daphne.

Ellen werkt als docent bij de Typetuin. Daarnaast geeft ze workshops en trainingen gebarentaal (Baby- en kindergebaar, www.babygebaar.nl) Ook werkt ze af en toe in De Speelgoedwinkel in de Kromstraat in Veldhoven. Voor de vereniging zit ze als secretaris in het Bestuur van AWC De Keien.

In het weekend zit ze regelmatig op de tribune van volleybalclub Bravo om haar dochter aan te moedigen. De vrije tijd die dan nog overblijft besteedt ze graag creatief.

Beide hebben er veel zin in en gaan regeren onder de leus:

Carnaval hier, Carnaval daar. Carnaval vieren wij met elkaar!

 

We hebben een nieuwe prinses!!!