Op zaterdag 11 november 2017 is de nieuwe prins der Keien geïnstalleerd.

Prins Luuk en zijn Adjudant Jeroen gaan het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over het Keiengat. Wie zijn die nieuwe prins en adjudant der Keien?

Prins Luuk, in het dagelijks leven Luuk Waterschoot, samenwonend met Sandra van Tongeren en werkt bij Janssen Zeilmakerij in Veldhoven.
Ze maken daar zeilen voor vrachtwagens, aanhangers, voor de reclamewereld e.d. Ook mooie domes worden er gemaakt. Janssen is geen onbekende voor de vereniging. Ook onze carnavalswagen is voorzien van zeil wat door Janssen is gemaakt.
Zijn hobby is voetballen en gezellig een biertje doen met vrienden in de kantine of bij de Wolderse Wever.
Verder is hij dus actief lid bij de Keien. Iets wat hij al van kleins af aan is.

Adjudant Jeroen, in het dagelijks leven Jeroen Waterschoot, getrouwd met Elle en vader van vier zonen, Luuk, Stan, Niels en Stef. U leest het goed, zijn eigen zoon mag hij het komende carnavals seizoen bijstaan.

Jeroen is werkzaam als ZZP-er in de woninginrichting branche. Hij werkt voor veel opdrachtgevers en bied zelf ook een breed assortiment van raamdecoratie aan. Ook de onroerend goed branche is iets waar Jeroen actief in is.
Ook hij is zeer actief in het verenigingsleven, met name De Keien, en het trainen van het elftal van zijn zoon Stef. Verder is hij lid van de Hoge Raad van De Keien.
Zijn hobby’s zijn zondags fietsen met “de Losse Spaak”, een klein groepje vrienden en zijn kinderen. Zaterdags voetballen kijken bij Niels en Stef en met de honden wandelen is iets wat hij ook graag doet.

Beide hebben er veel zin in en gaan regeren onder de leus:
Leef, ben jezelf, er zijn al anderen genoeg!!!

Nieuw!!! Prins Luuk en adjudant Jeroen