Op vrijdag 13 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging, is het eerste exemplaar van de 50ste editie van het Wolders Lachblad uitgereikt aan onze burgemeester Jan Brenninkmeijer door Jaqueline van de Weijer (samen met Gerard Oudshoorn de makers van de krant). Deze 50ste editie is geheel in de stijl van de jaren 50 en dus Rock and Roll!
Ook dit jaar werd het Wolders Lachblad mogelijk gemaakt door een heleboel mensen waaronder veel sponsors en we willen natuurlijk iedereen daarvoor hartelijk bedanken. Het resultaat is weer geweldig!

Het Wolders Lachblad zal de komende weken huis-aan-huis worden verspreidt in Aalst en Waalre en daarbij wordt iedereen in de gelegenheid gesteld loten te kopen voor de grote Keienloterij, waarvan de trekking op Carnavalsdinsdag zal plaatsvinden.

De Carnavalskrant is ook online te lezen (vanaf 5 februari) via: Klik

Uitreiking eerste Wolders Lachblad 2017