Hallo beste carnavalsvrieden!

Vindt u het ook leuk om langs de weg te staan als de carnavalsoptocht voorbij trekt? Wij wel. Maar het is nog leuker om deel te nemen in de optocht.

Hebt u een idee of wilt u meedoen, Inschrijven voor de Carnavalsoptocht in Waalre download het formulier hier: Klik. Dit geldt natuurlijk voor jong en oud, we hebben prijzen voor de jeugd en de volwassenen.

Als u wel mee wilt doen maar u hebt geen idee waarmee laat het dan ook even weten, wellicht kunnen we u dan een idee geven. Mail naar info@leegtebouwadvies.nl

Ook zijn we nog op zoek naar enthousiaste commissieleden, mensen die meehelpen met de organisatie van de optocht. Deze organisatie deelt de optocht in, begeleidt de optocht, bezoekt de wagenbouwers en zorgt voor de jury en de prijsuitreiking. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Tjeu van der Leegte per mail (info@leegtebouwadvies.nl) of bel hem, op telefoonnummer 06-23 670 159.
Meedoen aan de optocht!