Op 8 januari 2016 is tijdens de nieuwjaarsborrel van onze vereniging de jaarlijkse donatie aan een goed doel uitgereikt.
Onze voorzitter Tanja de Leeuw verwoordde dit zo:

Graag vraag ik nu uw aandacht voor onze jaarlijkse donatie aan het goede doel.

Vele bedrijven, instellingen en mensen dragen onze vereniging AWC De Keien een warm hart toe, dat gaat u ook zien in ons Wolders Lachblad, onze Ambassadeurs, Club van 111 en tijdens de loten verkoop die vanaf morgen gaat plaatsvinden in het gehele dorp… …Velen van u zijn vrijgevig!!!

Ook wij AWC De Keien willen graag iets weggeven. Elk jaar proberen we een geschikt goed doel in Waalre te zoeken om onze jaarlijkse “goede doelen-cheque”, uit te reiken.

Dit jaar hebben we niet lang hoeven zoeken, de jeugd heeft de toekomst! Zo komen we dan ook uit bij de Jeugdweek, een geweldig initiatief in de laatste week van de zomervakantie. Een week lang plezier voor de jeugd van Aalst en Waalre, maar niet alleen de jeugd vermaakt zich kostelijk ook de leiding heeft een vermoeiende maar o zo mooie week.

Mag ik Gijsbert van der Aalst naar voren vragen om de cheque in ontvangst te nemen en een kleine woordje te doen over de Jeugdweek.

 

Jaarlijkse donatie aan goede doel