Op vrijdag 8  tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging is het eerste exemplaar van de 49e editie van het Wolders Lachblad uitgereikt. Normaal gesproken gebeurt dit aan de Burgemeester, maar die had de nodige bestuurlijke beslommeringen en was verhinderd. Gelukkig waren de allerbelangrijkste mannen van Keiengat aanwezig om in zijn plaats als eerste de krant te mogen bewonderen, nl. Prins Pieter d’n Urste en Jeugdprins Stan d’n Twidde en hun adjudanten Sander en Rick.

Het Wolders Lachblad zal de komende weken huis-aan-huis worden verspreidt in Aalst en Waalre en daarbij wordt iedereen in de gelegenheid gesteld loten te kopen voor de grote Keienloterij, waarvan de trekking op Carnavalsdinsdag zal plaatsvinden.

De Carnavalskrant is ook online te lezen via: Klik

Uitreiking eerste Wolders Lachblad 2016