Hallo keien,kei-innen,kiezelkeikes,kei-innekes en alle andere inwoners van keiengat.
Prins Stan d’n Twidde;

Kei trots ben ik dat ik dit jaar jeugdprins ben, en met jullie allemaal carnaval ga vieren als ‘’Prins Stan d’n Twidde’’. Eindelijk is het dan zover, eindelijk mag ik een prinsenpak aan wat van mezelf is. Jaar in, jaar uit moest ik het doen met een jaske of een steek van iemand van het groot. Ik stond hier enkele jaren geleden al graag mee op het podium te dansen en te springen. Wat dat betreft zullen we dat dit jaar weer eens flink over doen.

In het dagelijkse leven heet ik Stan Steevens, woonachtig in Waalre samen met mijn ouders en broer Luc, die mij overigens al voorging als adjudant in 2012. Vanaf dat jaar zit ik ook bij de jeugdraad.
Ik ben 12 jaar en zit op De Zonnewijzer in Valkenswaard.

Verder doe ik graag samen met m’n maat Rick (m’n adjudant) Farming-simulator spelen op de pc, ben een groot fan van FC de Kampioenen, ben een trouwe supporter van broer Luc bij het voetballen, en ga heel veel met opa mee naar ons pap zijn werk.

Adjudant Rick;
Ik ben dit carnavalsjaar de adjudant van Prins Stan d’n Twidde. Ik zit in groep 8 van basisschool de Wilderen, en samen met munne maat Stan wil ik er met jullie een supervette carnaval van gaan maken.

Mijn hobby’s zijn game, buiten spelen, gras maaien en tractor rijden bij ons op de camping. Mijn zus Anouk danst bij de grote dansgarde.

Carnaval vieren doen we dit jaar onder onze leus;
Heul het joar op ons gemak, mar mee carnaval volle bak! Alaaf!!!

Nieuw!!! Jeugdprins Stan d’n Twidde en adjudant Rick