Op zaterdag 7 november 2015 is de nieuwe prins der Keien geïnstalleerd.

Prins Pieter d’n Urste en zijn Adjudant Sander gaan het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over Keiengat. Wie zijn die nieuwe prins en adjudant der Keien?

Prins Pieter d’n Urste is in het dagelijks leven Pieter van den Biggelaar, 33 jaar, geboren in Eindhoven  en getogen in Waalre. Pieter woont nog steeds in Waalre. Hij is werkzaam in Eindhoven bij Rabo Corporate Insurance. Hij is daar ”intern accountmanager” voor de grootzakelijke relaties.
Pieter is een muzikant in hart en nieren en alles draait daarbij om trompet spelen.

Hij maakt muziek bij onze eigen Keiendweilers, Harmonie Juliana, Die Edelweisskapelle en bij Die Lustige Brüder.
Verder tennist Pieter bij WLTV en is fervent aanhanger van PSV.

Hij  werd geheel onverwacht gevraagd als Prins der Keien om in het carnavalsjaar 2015-2016 het carnavalsfeest voor te gaan. Hij was meteen zeer vereerd en heeft niet lang hoeven nadenken.

Zijn Adjudant is Sander Cock, 29 jaar,  geboren  en getogen in Waalre en woonachtig Eindhoven. Hij werkt als projectmanager bij Viggo Eindhoven Airport.

Ook Sander is muzikant, nou ja muzikant is een groot woord, hij slaat de grote trom bij de Keiendweilers. Hij weet al behoorlijk goed hoe een adjudant zich moet gedragen, Sander was zelf jeugdprins in 2000. Sander’s hobby’s zijn : hardlopen, tennissen en gezellige dingen ondernemen. Ook is hij fanatiek wintersporter maar met carnaval gaan skiën noemt hij een waardeloze planning. Deze twee belangrijke hobby’s zijn volgens de adjudant goed te combineren.
Verder is Sander net als de prins een gastronoom.

Beide vrienden hebben er veel zin in en gaan regeren onder de leus:
Vier carnaval groot of klein, laat het een geintje zijn.

Nieuw!!! Prins Pieter d’n Urste en adjudant Sander