Wij staan met De Keiendweilers alweer aan de vooravond van ons 15e carnavalsseizoen.
Op dit moment zijn wij weer druk doende met het vernieuwen van ons repertoire, zodat wij iedereen tijdens carnaval weer kunnen vermaken en verrassen met onze muziek. Ook het nieuwe prinsenlied is alweer bij ons bekend! Kwalitatief goed muziek maken is voor ons van belang, maar plezier en gezelligheid zijn zeker zo belangrijk.

Wat doen wij nog meer naast carnaval vieren? Dit jaar hebben wij o.a. muziek gemaakt in ons “eigen” Woldere op de braderie, voor aanvang van de geweldige wk-wedstrijd Nederland – Spanje bij de Volmolen, tijdens de “Avond van de Lach” in het Klooster en hebben wij de start van de Classis Car Rally muzikaal opgeluisterd. Daarnaast organiseerden wij met groot succes “De Keiendweilers Crazy pubquiz” in onze vertrouwende residentie De Wolderse Wever.

Samen met onze muzikale vrienden van De Keienkraokers en De Balleblaos hebben wij het Volmolen Blaosfestijn nieuwe leven ingeblazen. Samen, want feest vieren doe je niet alleen!!

Voor meer informatie kijk eens op onze website of volg ons op Facebook en like ons!

Alaaf,
De Keiendweilers

Dit artikel komt uit Blaaike editie 1 2014.

Feestkapel De Keiendweilers bijna klaar voor het nieuwe seizoen