Beste Tonpraoter, Musicus, Zanger, Danser kortom artiest,

Gezocht!

Zoals de afgelopen jaren al gebleken is, wonen er in Waalre en Aalst, creatieve en enthousiaste mensen. Naar deze mensen zijn we op zoek. Ook dit jaar hebben we jullie hulp weer hard nodig om van de zittingen een geslaagde avond te maken. Vandaar deze oproep:

Ben je muzikaal, heb je gevoel voor humor, hangen de mensen op een feestje ook altijd aan je lippen of houd je er van om in de huid van een typetje te kruipen. Ben jij misschien wel “De Act” van de zittingsavonden 2015 waar nog lang over gesproken gaat worden!

Twijfel niet langer maar geef je nu nog op om dit jaar (weer) mee te doen aan de zittingsavonden van AWC de Keien. Opgeven kan alleen of in groepen. Gelieve dit voor 15 november te doen. Mocht je nog vragen hebben of je op willen geven kun je terecht bij: Klik

Dit artikel komt uit Blaaike editie 1 2014.

Gezocht!!!