Op zaterdag 8 november is Prins Rudolph geïnstalleerd als nieuwe Prins der Keien. Hij wordt dit carnavalsjaar bijgestaan door Adjudant Ruud.

Prins Rudolph, in het dagelijks leven Ruud Sparidaens, is 29 jaar en geboren en getogen in Waalre en momenteel woonachtig te Aalst-Waalre. Ruud is werkzaam als Finance Manager van de Sioux Group, een bedrijf dat als innovatieve technologiepartner ondersteuning biedt aan vooraanstaande hightech bedrijven.

Bij de lancering afgelopen zaterdag passeerde alle oud-prinsen van AWC De Keien de revue op een groot projectiescherm waarna het nieuwe koppel tevoorschijn kwam en aan het carnavalspubliek werd gepresenteerd.

Ruud is sinds 2003 lid van De Keien en maakt vanaf 2004 onderdeel uit van de Raad van 11. Daarnaast is hij reeds geruime periode betrokken bij het opstellen van de jaarrekening van de vereniging en presenteerde in het verleden samen met zijn adjudant de zittingsavonden.

Naast het vieren van carnaval zijn het aanmoedigen van zijn favoriete voetbalclub PSV, het zelf spelen van voetbal en golfen hobby’s waar hij graag tijd aan besteed.

Het wordt zeker weer een fijne carnaval met Prins Rudolph onder de leus:
Geniet! … ’t is mar vur ff’kes

Zijn Adjudant, Ruud Verbeek, is 26 jaar en een goede vriend van de Prins.
In het dagelijks leven is hij werkzaam als afdelingsleider bij de Albert Heijn te Aalst. Ook hij is al jaren lid van de Keien. Eerst als jeugdlid samen met zijn zus en ouders en naderhand is hij zelf lid geworden van de Keien en sinds 2007 lid van de Raad van 11. In zijn jonge jaren is hij jeugdprins der Keien geweest. Ruud heeft reeds in 2009 ervaring opgedaan als Adjudant van zijn vader, Prins Jos.

Naast het vieren van carnaval is het spelen van voetbal bij VV Waalre een grote hobby van hem. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax,  dit botst enigszins met de Prins, maar ze bevestigen dat dit de pret niet mag drukken.
Daarnaast is hij actief als jeugdtrainer en grote animator en organisator van het E- & F-voetbalkamp. Naast alle drukke hobby’s ontspant hij thuis of in de bioscoop het liefst bij een goede film.

Prins Rudolph en Adjudant Ruud nieuw koppel van AWC de Keien!