De krantencommissie (Jaqueline van de Weijer en Ellen Alting Siberg) heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie de eerste krant overhandigt aan wethouder Kees Vortman en de hoogheden van AWC de Keien.
Ellen gaf de speech met de volgende worden:

Ook namens de Krantencommissie welkom bij de krantenuitreiking van AWC de Keien. In het bijzonder een warm welkom aan Prins Sam, Adjudant Bart, Hofdames Joyce en Chantal, Jeugdprins Sep met Adjudant Ties en natuurlijk Wethouder Kees Vortman.

Namens Jaqueline en mij wensen wij jullie natuurlijk als eerste een fantastisch nieuw Carnavalsjaar toe. Fijn om ook weer terug in het KeienKlooster te zijn; het voelt vanavond al weer als vanouds.

We hebben met veel plezier aan de nieuwe editie van het Wolders Lachblad gewerkt. En zijn blij dat we nog steeds een papieren krant mogen maken. We bedanken het Bestuur, de sponsorcommissie, de adverteerders en alle andere betrokkenen. En natuurlijk Drukkerij Spapens!
Ook alvast een grote dankjewel aan alle bezorgers. De jeugdraad, dansgardes en alle mensen van het geüniformeerd zullen vanaf morgen het Wolders Lachblad huis aan huis bezorgen.

En dan nu waar we voor gekomen zijn; de uitreiking van het 57ste Wolders Lachblad!
Deze gaan wij nu uitreiken aan de hoogheden en Wethouder Vortman. Aan hen de eer om het eerste exemplaar te onthullen.
Wij wensen iedereen heel veel kijk- en leesplezier!

Krantuitreiking 2024