Op 12 november jl. is in het huis van Waalre bij de Prinsenlancering van AWC de Keien Levi Osenga benoemd tot jeugdprins voor het komend carnavalsseizoen. Samen met zijn adjudant Lucas Lavrijssen en hofdames Lize Osenga en Fenne van Oorschot gaat Levi de scepter zwaaien over het jeugdcarnaval van Keiengat. Deze vier feestbeesten hebben kei veel zin om er een knallend carnaval van te maken. Ze willen iedereen uitnodigen om mee te feesten.

Even voorstellen:
Jeugdprins Levi, in het dagelijks leven Levi Osenga, is bijna 12 jaar en zit in groep 8 van Basisschool De Wilderen in Waalre. Levi heeft 1 zus, namelijk 1 van zijn hofdames Lize. Samen met zijn zus, moeder Swanneke, hondje Bowy en hamster Bubbel woont hij op de Heistraat in Waalre. Carnaval vieren doet Levi al heel erg lang en alles wat bij carnaval hoort vindt hij geweldig. Zo draait Levi het liefst heel het jaar door carnavalsmuziek en zit hij al een heel aantal jaar met groot plezier bij de jeugdraad. Levi tennist graag en traint bij WLTV. Naast het tennissen speelt hij ook sinds kort saxofoon. Levi heeft er enorm veel zin in om als Jeugdprins dit jaar voorop te gaan met alle carnavalsactiviteiten. Zeker weet hij dat met Lucas, Fenne en zijn zus Lize aan zijn zijde dit een kei gaaf carnavalsseizoen gaat worden!

Adjudant Lucas, in het dagelijkse leven Lucas Lavrijssen, is 11 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool De Wilderen. Hij zit in de klas met de twee hofdames, Fenne en Lize.
Lucas woont met zijn vader Ton, moeder Tessa, broer Stan en konijn Pluis aan De Rottein in Waalre. Lucas houdt erg veel van sporten, van atletiek tot voetballen en trampolinespringen, als het maar actief is. Daarnaast kijkt hij ook graag filmpjes op YouTube.

Hij zit al een tijdje in de Jeugdraad, nadat Levi hem hier een paar jaar geleden enthousiast voor heeft gemaakt. Het is nu dan ook extra leuk dat Lucas de adjudant van jeugdprins Levi mag zijn.
Samen met prins Levi en de hofdames Fenne en Lize gaat hij er zeker weten een tof feestje van maken!

Hofdame Lize, in het dagelijks leven Lize Osenga, is 10 jaar en zit in groep 7 van Basisschool de Wilderen in Waalre. Lize woont samen met haar broer Levi, moeder Swanneke, hondje Bowy en hamster Bubbel op de Heistraat in Waalre. Lize danst al heel wat jaren bij de dansmarietjes van AWC de Keien en dansen is dan ook een grote hobby van haar. Daarnaast houdt ze van winkelen en tiktokken. Haar favoriete game is Roblox. Lize vindt het supergaaf om dit jaar met haar vriendin als hofdame op het podium te mogen te staan en dan ook nog eens als hofdame voor haar broer! Dit gaat een kei leuke carnaval worden, dat is zeker!

Hofdame Fenne, in het dagelijks leven Fenne van Oorschot, is 10 jaar oud en zit in groep 7 van Basisschool de Wilderen. Ze zit samen in de klas met adjudant Lucas en haar vriendin, hofdame Lize. Fenne woont samen met haar vader Sjors, moeder Hanneke, zus Indy en broer Lars en 2 konijnen Ollie en Saartje. Ze woont aan de Jacob Ruisdaellaan in Waalre. Fenne danst al vanaf haar 3e jaar met heel veel plezier bij de dansgarde van AWC de Keien. Andere hobby’s van haar zijn Acrogym en het maken van TikTok filmpjes. Een droom komt uit dat ze met dit mooie 4-tal een te gekke carnaval mogen gaan maken.

Ze vieren dit jaar carnaval onder de leus:
Alleehop! Met ons fier voorop,
Zetten wij deze tent op zunne kop!

We hebben een nieuwe Jeugdprins!!!