Op vrijdag 10 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging, is het eerste exemplaar van de 53ste editie van het Wolders Lachblad, door Jaqueline van de Weijer uitgereikt aan burgemeester Jan Brenninkmeijer, aan Prins Ruud d’n Urste met zijn Adjudanten Bart en Ruud en aan Jeugdprinses Sanne met haar Adjudante Isa.
De krantencommissie (bestaande uit Gerard Oudshoorn, Jaqueline van de Weijer en Paul van Loon) heeft weer een prachtig exemplaar kunnen presenteren aan de aanwezige Keien.

Met veel dank aan alle sponsors en adverteerders voor het steunen van de vereniging en vooral het mogelijk maken van de krant. Speciale dank aan Drukkerij Spapens voor het tastbaar maken van ons mooie krant, zodat iedereen er een in huis kan hebben.

Het Wolders Lachblad zal de komende weken huis-aan-huis worden verspreid in Aalst en Waalre en daarbij wordt iedereen in de gelegenheid gesteld loten te kopen voor de grote Keienloterij, waarvan de trekking op Carnavalsdinsdag zal plaatsvinden.

De Carnavalskrant is ook online te lezen (vanaf eind maart) via onze website https://www.keien.nl

Uitreiking eerste Wolders lachblad 2020