Tijdens een spetterend prinsenbal in het Keienklooster is op zaterdag 9 november Prins Ruud d’n Urste geïnstalleerd als nieuwe Prins der Keien.
Hij wordt dit carnavalsjaar bijgestaan door zijn Adjudanten Ruud en Bart.

Even voorstellen:

Prins Ruud d’n Urste, in het dagelijks leven Ruud Verbeek, is 31 jaar en geboren en getogen in Waalre. Hij is werkzaam als manager clients bij Albert Heijn / van Doormalen supermarkten in Veldhoven. In zijn vrije tijd kijkt hij graag een goede film en is hij elftalleider bij het eerste elftal van voetbalvereniging Waalre.
Adjudant Ruud, Ruud Sparidaens, is 34 jaar en is werkzaam als Finance Manager van de Sioux Group te Eindhoven. Zijn hobby’s zijn golfen, uit eten gaan en is bij thuiswedstrijden van PSV vaak te vinden in het stadion. Daarnaast is hij keeperstrainer van de selectie van voetbalvereniging Waalre.
Adjudant Bart, Bart Vos, is 23 jaar en is werkzaam als corporate recruiter bij Modexpress in Helmond. Zijn hobby’s zijn uitgaan met vrienden en hij speelt voetbal in het derde elftal van voetbalvereniging Waalre.

Naast het feit dat de heren allen actief zijn bij de 100-jarige voetbalvereniging in Waalre hebben ze met z’n drieën een rijk carnavalsverleden.
Prins Ruud d’n Urste was in het verleden al eens jeugdprins en tot twee keer adjudant bij AWC De Keien.
Adjudant Ruud was in 2015 Prins Rudolph van De Keien waarbij huidig Prins Ruud d’n Urste nog zijn adjudant was. Daarnaast hebben Ruud en Ruud samen jaren deel uitgemaakt van de Raad van 11 en enkele jaren een bestuursfunctie vervuld. Samen presenteerden ze in het verleden de zittingsavonden en zijn momenteel nog actief binnen de sponsorcommissie.
Bart komt uit een echt carnavalsgezin. Zijn opa Gerard, medeoprichter van AWC De Keien, en zijn vader Albert waren in het verleden Prins. In 2009 was Bart jeugdprins bij de vereniging.
Prins Ruud d’n Urste en zijn adjudanten Ruud en Bart willen er samen met iedereen een geweldig carnavalsjaar 2020 van gaan maken. Dit alles onder de leus:
“Carnaval 20-20, alles vur de gein!”

Foto door Alsfilmsteropdefoto.nl

We hebben een nieuwe Prins!!!