Op 9 november jl is er in Waalre bij de prinsenlancering van AWC de Keien een jeugdprinses benoemd voor het komend carnavalsseizoen. Samen met haar adjudante Isa van Hulsel zal Sanne van den Boomen komend carnavalsseizoen de scepter gaan zwaaien over het jeugdcarnaval van Keiengat. “Dit is een droom die uitgekomen is” aldus de twee beste vriendinnen. Ze hebben kei-veel zin om er een waanzinnig carnaval van te gaan maken, en hebben zaterdag al tot in de kleine uurtjes door gefeest.

Even voorstellen: Jeugdprinses Sanne en Adjudante Isa

Jeugdprinses Sanne, in het dagelijks leven; Sanne van den Boomen is 11 jaar en zit in groep 8 van Basisschool de Wilderen in Waalre. Sanne heeft 1 broer Rick die jaren bij de jeugdraad heeft gezeten, Rick is supertrots dat zijn zusje dit jaarjeugdprinses is. Carnaval vieren zit het gezin in het bloed. Sanne speelt hockey bij HOD en danst (behalve dit jaar) bij de dansmarietjes. Ze is een echt familiemens en spreekt ook graag af met vriendinnen. Shoppen is een van haar favoriete hobby’s. Sanne is heel vereerd, superblij en trots dat ze samen met haar beste vriendin Isa benoemd is tot jeugdkoppel van AWC de Keien voor dit carnavalsseizoen!

Adjudante Isa is in het dagelijks leven Isa van hulsel. Isa is 12 jaar en zit in groep 8 van de Zonnewijzer in Valkenswaard. Isa speelt hockey bij HOD en danst normaal bij de dansmarietjes van de keien! Verder vindt ze het leuk om te gamen. Anouk is de zus van Isa en danst ook bij de dansmarietjes.Isa vind het super leuk om adjudante te zijn van haar beste vriendin Sanne! Jeugdprinses Sanne en adjudante Isa hebben er kei-veel zin in om er een supergave carnaval van te maken, eindelijk mag iedereen het weten en kunnen ze er op los gaan feesten onder hun leus: “Met deze twee beste vriendinnen gaat iedereen van links naar rechts hier binnen”

We hebben een nieuwe jeugdprinses!!!