Jeugdprins Jan en Jeugdadjudant Lars hadden tijdens de carnaval de uitdaging gewonnen en daarom zijn ze vandaag met Prinses Jaqueline en Adjudante Ellen naar de #Efteling Caro Theatershow geweest. Onze avond begon in het gezellige Pinokkio Restaurant. Waar de serveersters helemaal “ondersteboven” waren van deze knappe jongens. Zo erg, dat ze een vol glas Ice Tea en Cassis recht in het schoot van Jan en Lars gooide. Met als resultaat dat niet alleen de pizza’s maar ook Jan en Lars doorweekt waren. Binnen 5 minuten hadden ze de jongens een nieuwe pizza en drinken bezorgd.
Als tegemoetkoming kregen de jongens een ijsje met Caro beker cadeau.

Eindelijk was het 18.30 uur en mochten we de zaal in voor de Theatershow. Natuurlijk eerst via de hoofdingang ontvangen door Portier Luc. Met super goede zitplaatsen op de eerste rij hadden wij goede zicht op het geheel. Een van de Eftelingdames kwam nog even naar ons toe, met het verzoek om na de show ons even te melden. Omdat ze een verrassing voor ons had. Jan en Lars waren er van overtuigd dat Jaqueline en Ellen dit hebben geregeld 😉 Dat was niet het geval.

Na een spetterende show, vol met mooie effecten, hebben wij ons netjes gemeld bij het personeel. Wat blijkt? We mochten heel even achter de schermen een meet and greet hebben met de twee hoofdrol spelers van de show. Het verhaal werd verteld door Meneer en mevrouw Tijd, Marcel Visscher en Talita Angwarmasse. Met hun zijn we ook even op de foto geweest. Ton Peeters, uit Aalst speelde Oscar, die hebben wij ook nog even kunnen spreken. Erg leuk een Wolders link te hebben in zo’n geweldig show. Ze waren ook erg geïnteresseerd in Jan en Lars en hoe het nou was om Prins Carnaval te zijn.

Al met al een top avond. Heerlijk gegeten, top gezelschap, fantastische show en een perfecte afsluiter achter de schermen.

Jeugdprins Jan en Prinses Jaqueline bij de Efteling Caro Theatershow