Ook dit jaar zal er tijdens de Carnavalsmis op zondag 3 maart 2019 in de Willibrorduskerk te Waalre, waar wij als vereniging, samen met de Torentutters en de Boerenbruiloft aanwezig zijn, een inzameling zijn van houdbare voedingsmiddelen en verzorgingsproducten ten bate van de voedselbank Waalre.

Wij vieren 4 dagen groot feest..
We eten en uiteraard zal ook drank rijkelijk vloeien… We hebben tenslotte een Dorstlustige Prinses.

Laten we daarom ook eens denken aan de mensen binnen de gemeenschap Waalre en Aalst die het niet zo goed hebben en afhankelijk zijn van de Voedselbank. Laat je hart spreken, duik je voorraad kast in en laten we allemaal iets mee brengen naar de kerk zodat Voedselbank Waalre hun goede werk kan voortzetten en zodat ook de minderbedeelden hun wekelijkse pakket kunnen halen om ook tijdens deze carnaval hun buikjes te kunnen vullen……

Voor, tijdens en na de mis zullen er manden vanuit de voedselbank bij de deuren staan. Hierin worden de producten verzameld!
Laat je hart spreken….
DONEERT ALLEN……

Inzameling tijdens Carnavalsmis