De Vrienden van Aalst

Vele bedrijven, instellingen en mensen dragen onze vereniging AWC De Keien een warm hart toe, dat ziet u hier vanavond aan de opkomst en uiteraard ook in ons Wolders Lachblad en tijdens de loten verkoop die vanaf morgen gaat plaatsvinden in het gehele dorp …… Velen van u zijn vrijgevig!!!

Ook wij AWC De Keien willen graag iets weggeven. Elk jaar proberen we een geschikt goed doel in Waalre te zoeken om onze jaarlijkse “goede doelen-cheque”, uit te reiken.

Ook dit jaar hebben we weer een Super doel kunnen vinden, namelijk een initiatief van een aantal inwoners van kerkdorp Aalst. Deze enthousiastelingen willen door middel van het organiseren van allerlei activiteiten Aalst-Waalre nog beter op de kaart zetten. Hun eerste evenement was in december 2010, een heus glazen huis. Het was een gigantisch succes, waardoor de drive om vaker wat te organiseren er goed in zat, het Hennie Kantelberg 6 tegen 6 toernooi werd een feit, het nu al niet meer uit het dorp weg te denken Locomotief Festival en sinds dit jaar de intocht van Sinterklaas in kerkdorp Aalst. Super gave evenementen!

Dames en heren wij willen graag een cheque overhandigen aan De Vrienden van Aalst.

Voorzitter Petra Bijnen heeft de cheque in ontvangst genomen samen met haar collega’s Marcel Kortooms, Ron van Horrik en Jos Das.

Jaarlijkse donatie aan goede doel 2019