Op vrijdagavond 7 december 2018 hebben ongeveer 30 vrijwilligers, waarvan 3 van de Keien, uit handen van wethouder Alexander van Holstein een persoonlijke vrijwilligerspenning van de Gemeente Waalre en een oorkonde in ontvangst mogen nemen. De vrijwilligersavond vond dit jaar plaats in het Huis van Waalre. Ook overhandigde de vrijwilligerscommissie van de gemeente Waalre aan iedere genomineerde een bloemetje en presentje.

De bedoeling van de vrijwilligersavond was om de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor de organisatie waarvan zij lid zijn.

Van onze vereniging AWC de Keien kregen de volgende 3 genomineerde een vrijwilligerspenning:

Ruud Verbeek

Ruud heeft echt “carrière gemaakt” binnen onze vereniging. Gestart bij de Jeugdraad, een paar jaar later (in 2002) werd hij Jeugd Prins. Weer een aantal jaren later, in 2009, stond hij als Adjudant naast zijn vader Prins Jos. In 2015 deed hij dat nogmaals naast Prins Rudolph. Allemaal momenten in de schijnwerpers, maar Ruud voelt zich ook achter de schermen prima thuis. En daar heeft hij heel wat werk verricht; als lid van diverse commissies, als Nestor en als Bestuurslid. Op dit moment is Ruud lid van onze sponsorcommissie. Hij zet zich graag in voor de vereniging en is altijd te benaderen voor hulp. En daarvoor willen wij hem graag bedanken.

 

Inge Pisters – van de Moosdijk

Begonnen als dansmarietje, daarna is ze zelf training gaan geven aan de dansgardes. Jarenlang heeft ze wekelijks de meiden van de mini’s, midi’s en maxi’s getraind. Met haar man Mark (ook actief binnen de vereniging ) en zoontje Vince vormt ze een echt carnavalsgezin. Al zal haar zoontje nog wel even een paar jaartjes geduld moeten hebben voordat hij bij de Jeugdraad kan. Sinds 2014 is Inge lid van de Jeugdcommissie. Het hele jaar door regelt ze diverse zaken voor de Jeugd van onze vereniging. Vandaag zetten we haar graag in het zonnetje.

 

 

 

 

 

 

Ferry van Gompel

Ferry is lid geworden in 2008 en dus bezig aan zijn 11e (een mooi carnavalesk getal!) carnavalsjaar bij onze vereniging. Hij is lid van onze Club van 111. Daarnaast helpt hij in de commissie Plezier & Vertier; een groep vrijwilligers die steeds bij iedere carnavalsactiviteit ervoor zorgt dat alles klaar staat en ook weer netjes opgeruimd wordt. Zij verzetten, letterlijk achter de schermen, heel wat werk. Een onmisbare commissie en daarom vinden we het fijn om dit keer één van hen even in de schijnwerpers te zetten. Een eigen tafeltje heeft hij inmiddels al gekregen, maar vandaag bedanken we hem graag door middel van deze Gemeentelijke Vrijwilligers Penning.

Ruud, Inge en Ferry van harte gefeliciteerd en A.W.C. De Keien wil jullie hartelijk bedanken voor jullie enorme inzet voor onze vereniging!

Gemeentelijke Vrijwilligerspenning 2018