N.a.v. de lezersfoto in de Schakel ben ik even langsgegaan bij Adrie. Bij hem binnengekomen valt gelijk het atelier in de woonkamer op, hier woont een schilder! Na kennis te hebben gemaakt nam hij me mee naar zolder waar hij een grote expositieruimte heeft gemaakt. M.b.v. daglicht TL buizen komen de vrolijke, grote en kleine schilderen gelijk naar je toe. Wat ontzettend gaaf om te zien!
Natuurlijk hoort bij elk schilderij een verhaal en ook waarom Adrie helaas moest stoppen met werken maar daar wel een mooie hobby aan overhield. Hij heeft veel plezier aan het maken van de verschillende schilderijen, naast portretten maakt hij ook abstract en realiteit.

Het schilderij van onze jeugdprins uit 2016/2017 is ontstaan m.b.v. van een foto (die helaas wat te donker was maar) dat geeft een levensecht beeld van onze knappe jongens in hun prins- en adjudantpak.

Adrie maakt schilderij van Jeugdprins 16/17