Wat we vandaag toch hebben meegemaakt: We werden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van het nieuwe boerenbruiloftspaar. Natuurlijk hebben we de uitnodiging geaccepteerd en waren we aanwezig, in de Pracht, met onze Prins, Adjudant, Hoge Raad, Raad van 11 en bestuur. Daar aangekomen bleken onze zusterverenigingen de Torentutters en de Baltrappers ook aanwezig te zijn. Het zou dus een speciale middag worden!

Na een mooie modeshow te hebben aanschouwt werd het tijd voor het boerenbruiloft jeugdpaar om zich te presenteren en daarna werd het spannend! Met een mooie inleiding mbv van videobeelden telden we af van 10 naar 0 en kwam het nieuwe boerenbruiloftspaar naar binnen!

Niemand minder dan onze eigen Tjeu van der Leegte (van AWC de Keien) en zijn bruid Marja van Greunsven (van de Torentutters)!!! Wat een verrassing!

Wij feliciteren het nieuwe paar en gaan er van uit dat tijdens de carnaval zij een mooi paar en veel feest en gezelligheid vormen!

Presentatie Boerenbruiloftspaar