Beste Keien, Kei-ïnnen en Kiezelkeien, lieve carnavalsvierders, Prins Luuk en adjudant Jeroen, Prinses Claire en adjudante Jet, familie Vos, en burgemeester Brenninkmeijer,

Welkom allemaal op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van AWC de Keien, wederom samen met de uitreiking van de Gérard Vos Penning, het overhandigen van de cheque aan het Goede Doel en uiteraard de presentatie van de 51e carnavalskrant. Veel mooie momenten op één avond!

Dit is ons vorig jaar erg goed bevallen, vandaar dat we dit samengaan, deze samenwerking blijven voortzetten! Het gaat immers niet om de hoeveelheid activiteiten/zo vaak mogelijk van huis te zijn ;-), maar om de KWALITEIT van de activiteiten op het juiste moment!

En dat is precies wat ik u, uw dierbaren en onze vereniging AWC de Keien voor 2018 wil wensen, kwaliteit van leven en vele kwalitatief hoogwaardige momenten met uw familie, vrienden en carnavals- en dorpsgenoten !

Een zalig en carnavalesk nieuwjaar!
Alaaf!

(alle foto’s van deze avond zijn terug te vinden via: Foto’s)

Nieuwjaarsspeech 2018 van onze voorzitter Tanja de Leeuw