Kortgeleden is het archief van onze carnavalsvereniging verrijkt met heel veel videomateriaal. Beelden van 25 jaar carnaval bij AWC de Keien. Dus zittingsavonden, prinsen bekendmakingen, optochten, prinsenrecepties etc etc. Uiteraard van de oude kwaliteit, dus hier en daar wat donker, soms wat onduidelijk, maar toch té leuk om niet te delen.

Vandaar dat we de komende maanden wekelijks een deel gaan publiceren via http://www.keien.nl/youtube.

We willen de beelden graag aanvullen met extra informatie. En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken; herken jij jezelf op de beelden? Of misschien weet jij de naam van de Prins en Adjudant of weet jij wie daar in de ton staat? Vermeld deze info in het reactieveld op Youtube.

Al nieuwsgierig? Hou dan wekelijks onze website www.keien.nl in de gaten want vanaf vandaag (1 september) gaan we van start met 25 jaar video carnavalshistorie van AWC de Keien.

Videobeelden zijn gemaakt door Jan van Barschot en Wim Wijnen

Video archief 25 jaar­ Carnaval AWC de Keien