Het begint hier en daar behoorlijk te spannen. Er wordt nog getimmerd, gelast, geplakt, geverfd, geknipt, genaaid. Wagens en attributen hebben nu wel hun globale vorm, maar misschien kan het nog iets aansprekender, gladder, strakker. Uitproberen, hoe lang je doet over het schminken. Moeten de mouwen van het pak niet wat korter, zijn de pruiken niet wat saai? Als het vriest, wordt dat ijzer toch wel koud aan de handen, toch maar afplakken? Nog maar eens de act oefenen, want die doen we onderweg minstens 20 keer.
Het hoort bij carnaval, die spanning, des te groter is straks het plezier. Zaterdag weten we het.

De route is als volgt:
Opstellen in de Primulalaan vanaf de Brandweer tot aan de Akeleilaan
Start optocht bij de Geraniumlaan.
De route wordt nu:
Geraniumlaan
Juliana de Lannoylaan
Raadhuisstraat
Kon. Julianalaan
Willibrorduslaan
Markt in Waalredorp
Uitreiking na de optocht in het Klooster

Werken aan de carnavalsoptocht