Op vrijdag 16 december 2016 hebben ongeveer 29 vrijwilligers, waarvan 3 van de Keien, uit handen van wethouder Alexander van Holstein een persoonlijke vrijwilligerspenning van de Gemeente Waalre en een oorkonde in ontvangst mogen nemen. De vrijwilligersavond vond ook dit jaar plaats in het Klooster. Ook overhandigde de vrijwilligerscommissie van de gemeente Waalre aan iedere genomineerde een bloemetje en presentje.

De bedoeling van de vrijwilligersavond was om de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor de organisatie waarvan zij lid zijn.

Van onze vereniging AWC de Keien kregen de volgende 3 genomineerde een vrijwilligerspenning:

Tjeu van der Leegte

Tjeu van der Leegte: Tjeu heeft elf jaar lang de functie van Veldwachter uitgeoefend. Met de Zittingscommissie heeft hij zich jarenlang sterk gemaakt voor optredens van Waalrese artiesten van eigen bodem tijdens de Zittingsavonden wat vele fantastische avonden heeft opgeleverd. De laatste jaren is Tjeu druk bezig met het op peil houden van het niveau van de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Ook voor technische zaken kan altijd een beroep op hem worden gedaan.

 

Wil van de Moosdijk

Wil van de Moosdijk: Wil is een van de boegbeelden van onze Vereniging. In al zijn (voormalige) functies heeft hij bijgedragen aan een positieve uitstraling van onze Vereniging. Hij geeft veel ondersteuning bij de organisatie van onze activiteiten. Ook is hij ieder jaar weer zeer fanatiek bij de bezorging van onze Carnavalskrant. De laatste jaren probeert hij, samen met Dé Commissie, op een ludieke manier het echte Carnavalsgevoel over te brengen zowel binnen als buiten de Vereniging.
 

Peter van Hees

Peter van Hees: Vooral op organisatorisch vlak heeft onze Vereniging veel aan Peter van Hees te danken. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de organisatie van de Carnavalsviering voor de Jeugd van Waalre. Mede dankzij hem heeft het 44-jarig Jubileumweekend plaats kunnen vinden en de laatste jaren is hij met zeer veel enthousiasme verantwoordelijk voor de organisatie van onze Prinsenwisseling en van de Zittingsavonden.
Peter is iemand die graag op de achtergrond blijft maar zeer waardevol is voor onze Vereniging. Een echt verenigingsmens!

(Peter kon er in het Klooster niet bij zijn, de uitreiking van de vrijwilligerspenning is door onze voorzitter Tanja de volgende avond gedaan)

Vrijwilligerspenning