Op zaterdag 12 november 2016 is de nieuwe prins der Keien geïnstalleerd.

Prins Twan en zijn Adjudant Tom gaan het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over het Keiengat. Wie zijn die nieuwe prins en adjudant der Keien?

In het dagelijks leven werkt Twan bij Van Ham Tenten & Podia.
Ze bouwen tenten en podia op festivals en andere feesten. Je kan hierbij denken aan Intens festival, Bospop, Jeugdweek Aalst/Waalre, maar ook op het vliegveld om de Champions League finalisten uit de wind uit het vliegtuig te laten stappen. Eigenlijk overal waar je een podium/toren/tent nodig hebt kunnen ze het bouwen.

Zijn hobby is drummen, dat doet hij bij Carnavals Kapel de Keienkraôkers, Harmonie Juliana en de slagwerkgroep.

Als het even kan gaat hij in de wintermaanden op snowboard vakantie maar door het jaar heen speelt hij een potje handbal in Veldhoven.

Verder is hij actief lid in het verenigingsleven. Bij de Jeugdweek organiseert hij al jaren als leiding een dagprogramma. Bij Harmonie Juliana zit hij in het JOC; de Jeugd en opleidingscommissie.

Adjudant Tom, in het dagelijks leven Tom van der Aalst, getrouwd met Fieke en vader van Noor en Lars, is werkzaam bij ingenieursbedrijf Aveco de Bondt in Eindhoven, als 3D modelleur van bouwconstructies. Ook hij is zeer actief in het verenigingsleven, slagwerker bij Harmonie Juliana en de slagwerkgroep van Harmonie Juliana. Tevens heeft hij de leerlingen drumband onder zijn hoede.

Verder is hij voorzitter van stichting IPJ, oftewel Jeugdweek Aalst – Waalre. En als laatste al een aantal jaar lid van de Raad van 11.

Beide hebben er veel zin in en gaan regeren onder de leus:
Een podium of tent, Dit jaar ben ik de dirigent!

Nieuw!!! Prins Twan en adjudant Tom