Beste keien, kei-innen, kiezelkeikes, kei-innekes en alle andere inwoners van keiengat.

Het nieuwe jeugdkoppel van AWC de Keien is dit jaar Prins Lars d’n Urste, en Adjudant Tim.
In het dagelijks Lars van den Heuvel en Tim Wels. Lars is 11 jaar en heeft nog een oudere broer Rick, en een jongere broer Kai. Rick heeft ook in de jeugdraad gezeten, en Kai zit nog steeds in de jeugdraad. Lars zit in groep 8 van basisschool De Wilderen en als hij niet naar school gaat, staat hij het grootste gedeelte van de vrije tijd op het hockeyveld bij hockeyclub Oranje-Rood.
Lars danst graag en vindt het erg leuk om zijn breakdance moves te laten zien.

De jeugdadjudant van dit jaar is Tim Wels. Tim is net als jeugdprins Lars d’n urste 11 jaar, en heeft een zus(je) Anne van 8 jaar. Tim zat vorig jaar al in de jeugdraad en Anne gaat haar 3e carnaval als dansmarietje in. Het zijn echte feestvierders!
Tim zit in groep 8 van basisschool De Wilderen. Buiten schooltijd is hij 2 tot 3x per week te vinden op de atletiekbaan van AVV. Ook gaat hij graag op de mountainbike de bossen rondom ons Woldere verkennen.
Samen met jeugdprins Lars d’n urste gaat hij ervoor zorgen dat carnaval ook dit jaar weer een superfeest wordt!

We hebben er samen KEI veel zin in, om er deze carnaval een super feest van te maken. Niet voor niets is onze leus:

Met ons 2 aan het hoofd, wordt jullie een knallend carnaval beloofd.

Nieuw!!! Jeugdprins Lars d’n Urste en adjudant Tim