Prinsen, Adjudanten, Keien, maar vooral Kiezelkeien! Mogen wij jullie aandacht voor het volgende;

Op zondag 11 januari 2015 organiseren de leerlingen van Harmonie Juliana Waalre in samenwerking met A.W.C De Keien een Concert Carnavalesk KIDS. Na het binnentrekken van de Jeugdprinsen en hun Adjudanten kan het concert los barsten! De leerlingen hebben hard gerepeteerd om een goede prestatie te leveren. Ook de dansgardes zijn van de partij. Natuurlijk komt er ook een live act. Niemand minder dan FelDurOp gaat een spetterend optreden verzorgen. Kortom, 1 groot feest voor jong en oud!

Ben je benieuwd naar het optreden van De Leerlingendrumband, De Maxi Harmonie, Leerlingenorkest en de Dansgardes? Kom dan op zondag 11 januari 2015 naar het Klooster in Waalre, aanvang 14.11 uur. Kaarten zijn gratis voor kinderen tot en met groep 8. ( kinderen hebben een toegangsbewijs nodig! ) Volwassenen betalen €5,00.

Kaarten verkrijgbaar bij Het Klooster en Keurslager Vos.

Het beloofd 1 groot Carnavalsfeest te worden, dit mag je niet missen!

Tot 11 januari 2015

Jeugdcommissie AWC de Keien & Jeugdcommissie Harmonie Juliana Waalre

Concert Carnavalsk KIDS 11 januari 2015