Op vrijdag 19 december geven de Joe Cover Band en Groove Foundation belangeloos een spetterend concert voor Serious Request. Zin om bij dit event aanwezig te zijn en meteen dit fantastische doel te steunen? Kom dan 19 december om 20.00 uur naar ’t Hazzo, Trolliuslaan 7 in Waalre. Kaartjes kosten € 10,-.  De opbrengst komt helemaal ten goede aan meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Wat staat er op het programma? Rockende en diepontroerende hits van Joe Cocker, vertolkt door de Joe Cover Band, afgewisseld met uitbundige en swingende  70/80/90 soul/funk classics door de band Groove Foundation. Beide bands, samen 25 man sterk, verzorgen een wervelende non-stop show.

Het concert is de afsluiting van alle activiteiten voor Serious Request in Waalre, waaronder filmavonden en lezingen over sexueel misbruik en geweld plus de sponsoractie Valkenloop. Riëtte Kantelberg is daarachter de drijvende kracht: “We zijn met “Serious Activities Waalre” al een jaar lang in touw om ervoor te zorgen dat we op 20 of 21 december een mooie cheque kunnen overhandigen in het Glazen Huis. Ik vind het super dat deze twee bands én ’t Hazzo zich belangeloos willen inzetten!”
Bestel snel kaarten via www.hazzo.net want vol is vol!

Joe Cocker Tribute Band en Groove Foundation in Waalre voor Serious Request