Tja, het is weer tijd voor het raden naar de nieuwe Prins der Keien!
Wie o wie worden de nieuwe Prins en Adjudant van het Keiengat? Om jullie het raden iets makkelijker te maken hierbij alvast enkele cryptische omschrijvingen. Het nieuwe duo is altijd in voor een feestje en heeft hier ook voldoende ervaring mee. Wellicht zijn er mensen die dit koppel eerder hebben gezien. Deze carnaval zal in ieder geval op rolletjes verlopen! Wees wel goed voorbereid, want het kan zijn dat de carnaval dit jaar een dagje langer zal duren. Onze prins is een echte klusjesman en kan zijn adjudant dan ook flink bijspijkeren, want die weet van toeten noch blazen! Kortom, met ook deze familiemensen gaat het helemaal goed komen! Voor nu genoeg…wil jij weten wie het nieuwe duo wordt, kom dan op 8 november naar het Keienklooster…

Wie o wie wordt de nieuwe jeugdprins en adjudant?
Ook dit jaar heeft AWC de Keien weer een cool koppel gevonden om het Jeugdcarnaval 2015 op een geweldige manier op de kaart te zetten.Onze nieuwe jeugdprins heeft verschillende hobby’s waarbij hij zich soms groen en rood ergert, en waar hij met enige regelmaat onder flinke (duo)spanning staat.Als er iets op het spel staat, dan kan hij zich helemaal afsluiten van de buitenwereld en hij staat in vele situaties als een blok achter zijn mannen.Ook zijn adjudant is het gewoon om zich soms helemaal af te zonderen in een verrekes klein kastje. Maar hierin is hij helaas zeker niet uniek. Hij is nooit alleen, is verzot op zijn harige vriend en hij rent regelmatig al in hoog tempo waar menig man nog stil staat.

Dit artikel komt uit Blaaike editie 1 2014.

Nieuwe Prins en Adjudant van de Keien!