Op vrijdagavond 8 december 2023 heeft Ellen Alting Siberg, uit handen van wethouder Kees Vortman, een persoonlijke vrijwilligerspenning en een oorkonde van de Gemeente Waalre in ontvangst mogen nemen.

De bedoeling van de uitreiking vrijwilligerspenning is om de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor de organisatie waarvan zij lid zijn.

Mbv deze mooie woorden reikte de wethouder de vrijwilligerspenning uit aan Ellen:

Ellen nam het secretariaat over en dat was een grote klus. Er waren jaren met hoogtepunten zoals haar eigen rol als adjudant naast Prinses Jaqueline in carnavalsseizoen 2019-2020 maar ook moeilijke jaren in de coronaperiode. Ellen heeft haar rol als bestuurder en secretaris met veel passie en inzet uitgevoerd waarin ze niet schuwde om kritisch te zijn waardoor de carnavalsvereniging de Keien konden groeien!

N.v.d.r. Wij zijn erg trots op Ellen, ze is 6 jaar secretaris geweest, lange tijd lid van de jeugdcommissie geweest, Ellen is lid van de krantencommissie en zet zij zich ook in voor de IVN Waalre.

Gemeentelijke Vrijwilligerspenning 2023