Een Koninklijke onderscheiding is er voor mensen die zich op een bijzondere of uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Denk aan:

– Vrijwilligers die zich langdurig inzetten voor organisaties
– Mensen die hele bijzondere prestaties ten behoeve van de samenleving leveren of hebben geleverd.

Laat dit nu allemaal, en nog veel meer, van toepassing zijn op onze Tanja! Een bekende en bijzondere vrouw in onze vereniging en ons dorp, met een mega mooi en lang palmares voor iemand van 50.

Niet vreemd dat er een lintje is aangevraagd voor Tanja door verschillende organisaties waar zij al lang bij betrokken is. Een kleine opsomming: Parochie H. Willibrord, Ondernemers Contact Waalre, Judobond Nederland, Sportschool Essink en natuurlijk Carnavalsvereniging De Keien. De aanvragen zijn doorspekt met woorden als: verbinder, praktisch, handen-uit-de-mouwen, tomeloze inzet, eindeloze energie, passie, organisatietalent, betrokkenheid, kartrekker, omdenker, ideeënspuier, doorzetter en vooral volhouder. Wat de aanvragers bedoelen is: lintwaardig… oftewel Tanja is een KEI en daar hebben we heel veel waardering voor!

Mooi dat zij 26 april jl. het lintje persoonlijk kreeg opgespeld door burgemeester Oosterveer in de Oude Sint-Willibrorduskerk.

Dik verdiend! En wij zijn dan ook hartstikke trots op haar!

Trots op ons Tanja: Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!