Op zondag 16 oktober bereikte ons het vreselijke nieuws dat Rob van den Biggelaar op 52-jarige leeftijd is overleden. Wij verliezen met Rob een zeer prominent lid van onze vereniging. Zijn inspanningen voor AWC de Keien zijn enorm geweest. Als oud-Prins Rob d’n Urste, bestuurslid, lid van de Raad van 11, artiest op vele zittingsavonden en Hoge Raadslid, was Rob een van de carnavalisten die AWC de Keien de afgelopen jaren op de kaart hebben gezet.
Rob’s passie voor de Carnaval was hem met de paplepel ingegoten en gelukkig heeft hij deze passie ook overgedragen aan zijn kinderen Claire en Mike. Claire was jeugdprinses in het carnavalsjaar 2017/2018 en Mike is de regerende jeugdprins van AWC de Keien.
We zullen Rob met zijn humor, zijn vrolijkheid en zijn inzet voor het Wolderse Carnaval verschrikkelijk missen.

Wij wensen zijn vrouw Daniëlle, Mike en Claire, maar ook Rob’s ouders Jo en Lisette, broers Jan en Pieter, zus Jacqueline en de rest van de familie heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken.

Rob van den Biggelaar overleden