Op 27 januari 2021 is ons een ras-Kei ontvallen.
Op 69-jarige leeftijd is Rudy Lathouwers aan de gevolgen van het Corona-virus overleden. Aanvankelijk leek het er nog op dat hij het virus zou verslaan, maar helaas heeft dit niet zo mogen zijn.

De carrière van Rudy bij AWC de Keien is lang en gevarieerd. Vele jaren in de Raad van Elf en later in de Hoge Raad. Hij doorbrak daarbij een traditie door als eerste niet-Prins in de Hoge Raad te worden benoemd. Als adjudant van Prins Jim d’n Urste in het Carnavalsjaar 1987 stond Rudy in de spotlights. Mooi dat ie nu samen met Jim Carnaval kan vieren in de hemel.

Rudy stond bekend als een charmante man met oog voor het vrouwelijk schoon die zelfs een bonnenboekje bijhield voor de dames, zodat iedereen aan de beurt kwam om met hem te dansen.
Rudy was lang als actief lid van de Krantencommissie verantwoordelijk voor de distributie van de kranten en loten. En reken maar dat ie daar bovenop zat! Ook zat Rudy in de Technische Commissie waar alles op het gebied van elektra voor zijn rekening kwam. Legendarisch was zijn optreden in 2000 toen Prins Peerium zijn lancering met een grootse lasershow ondersteund wilde zien. Twee uur voor aanvang brandde zowat de hele elektra in het Klooster door. Door snel en doortastend optreden van Rudy werd de avond toch nog een groot succes!

Voor al zijn verdiensten voor AWC de Keien is Rudy benoemd tot Ridder der Keien.

We zullen ons Rudy herinneren om zijn niet aflatende inzet voor AWC de Keien. Ondanks fysieke ongemakken de laatste jaren was hij steevast bij de meeste evenementen aanwezig, waarbij bleek dat hij nog steeds scherp (en dubbelzinnig) van de tongriem gesneden was.

Wij zullen Rudy heel erg missen en wensen Sylvia en Marcel heel veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet.

Rudy Lathouwers overleden