Met trots presenteren wij jullie in dit Unieke jaar ons Unieke jeugdkoppel:

Jeugdprins Mika en Jeugdadjudante Anne

Jeugdprins Mika is in het dagelijks leven Mika van Och. Hij is 12 jaar en zit in de brugklas van Pleincollege Helder in Eindhoven. Mika zat hiervoor al jaren in de jeugdraad van de Keien. Hij heeft 2 broers, Lars en Ivar die allebei ook in de jeugdraad gezeten hebben. In zijn vrije tijd voetbalt hij, rijdt op zijn pony Rosie en helpt zijn ome Cis op de boerderij. Een druk baasje dus.

Adjudante Anne is in het dagelijks leven Anne Wels. Anne is ook 12 jaar en zit in de brugklas van het Weredi in Valkenswaard. Anne zit al jaren bij de dansmarietjes van de Keien. Anne heeft 1 broer Tim die in de jeugdraad heeft gezeten en ook jeugdadjudant is geweest. In haar vrije tijd gaat Anne graag shoppen, doet aan wedstrijdzwemmen en danst natuurlijk nog bij de dansmarietjes.

Mika en Anne kennen elkaar al vanaf de peuterspeelzaal en kunnen samen de grootste lol maken!

Dit jaar, deze carnaval, het voelt anders, het is anders en dus doen we het ook anders! Coronaproof!

Mika en Anne gaan laten zien dat we er ook in deze tijd, op een andere manier, een KEI leuk feest van kunnen maken! Doen jullie mee?

‘T is hier geen feest als wij d’r niet zijn geweest!

We hebben een nieuwe jeugdprins!!!