Nog maar een hele korte tijd en dan start de carnaval. Maar wie maakt van Carnaval 2019 in Waalre een super carnaval? We gaan die mensen/groepen/commissies/vrijwilligers aan jullie voorstellen!

Mag ik jullie voorstellen aan DE Commissie. “De commissie “ is een groepje enthousiaste keien die hier en daar met een ludieke actie van zich laat horen om zo de feest vreugde voor, tijdens en na de carnaval te verhogen.   Dit alles onder het motto: we gaon furore maoke, nie woar?!

Zo verzorgd de commissie het versieren van de woning van de prins om te zorgen dat deze nog wat extra in de schijnwerpers staat, verder heeft de commissie de maandag morgen met carnaval in de residentie de Wolderse wever opgepakt om deze op ludieke wijze tot een succes nummer te maken, ongetwijfeld gaat dit komende carnaval weer lukken met behulp van enkele top tonpraters welke de zaal weer aan het lachen brengen, dit alles onder het genot van eieren en spek.
Verder kunnen er tijdens de dolle dagen zomaar spontane acties komen, waardoor DE COMMISSIE weer van zich laat horen.

Even voorstellen: DE commissie