Nog maar een hele korte tijd en dan start de carnaval.
Maar wie maakt van Carnaval 2018 in Waalre een super carnaval?
We gaan die mensen/groepen/commissies/vrijwilligers aan jullie voorstellen!

Mag ik jullie voorstellen aan de Vertier en Plezier commissie:

De Commissie Plezier en Vertier (ook wel bekend onder naam Sjouwen en Douwen) heeft een coördinerende en deels ook uitvoerende taak op het gebied van alle logistieke en facilitaire zaken rond het Carnavalsgebeuren. Dat is een mooie zin, niet waar?
In de praktijk komt dit neer op het altijd aanwezig zijn als er iets moet worden opgebouwd of afgebroken. Of als er iets snel geregeld moet worden voor tijdens en na Carnaval (altijd dus). Of als iemand die iets te klagen heeft een gewillig oor zoekt.In deze commissie zitten alle handige mannetjes van de vereniging (Gradje heeft een meer coördinerende rol) met overal een oplossing voor.
Werken op de achtergrond is onze grote kracht, we genieten ervan als anderen een leuk feestje kunnen vieren!

Op de foto de commissie: (in willekeurige volgorde) Jeroen de Haze, Gerard Oudshoorn, Gert-Jan Brands, Raymond Wels, Adje Zegers, Jeroen Waterschoot (voorzitter), Patrick van Roij en Ferry van Gompel. (Helaas staat Ernst niet op de foto)

Even voorstellen: Commissie Plezier & Vertier