Tijdens carnavalsdinsdag kwam een oude traditie weer tot leven. Het was alweer 2 jaar geleden dat onze Hoge Raad tijdens de vorige carnavalsstunt het monument plaatste om Waalre te laten zien dat het plaatsen van fundament voor een nieuw te bouwen multi functioneel gemeentehuis op de juiste plaats tot de mogelijkheden behoorde.
Aangezien de bouw van het gemeentehuis op de oude plaats gestart is was dat voor de Hoge Raad genoeg reden om (het inmiddels weggehaalde) monument op de juiste plaats definitief terug te plaatsen.
Met een mooi sprookjesverhaal van Vorst Ad Zegers en aanpassingen aan het monument, waar hij lang aan heeft gewerkt, werd het vernieuwde monument geplaatst bij het gemeentehuis. Aangezien alle verenigingen in Waalre met elkaar zijn verweven en verenigingen eigenlijk niet zonder mekaar kunnen is er een nieuwe leus, ook te lezen op het monument: “Van een vereniging voor een vereniging.”
Foto’s klik hier.

Van een vereniging voor een vereniging.