Hallo leden van de Keien en iedereen die dit ziet, leest of hoort:

Hebt u een Rabo-rekening bij Rabobank de Kempen? Zorg dan dat je lid bent of wordt!

Dit onderstaande staat op de site van Rabobank De Kempen. Het levert een leuke bijdrage aan onze en 2 andere verenigingen.

—-website van Rabobank de Kempen—-

Sponsoring
Rabobank De Kempen sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Het is niet mogelijk om sponsoraanvragen in te dienen. Wij kiezen onze partners zelf. Een groot deel van de verenigingen en stichtingen kan een bijdrage verdienen met de Rabobank Clubkas Campagne. 

Rabobank Clubkas Campagne
Een bruisend verenigingsleven draagt bij aan de leefbaarheid van De Kempen. We geven daarom een deel van onze winst terug aan de samenleving via de Rabobank Clubkas Campagne. Ongeveer 800 verenigingen en stichtingen die bij Rabobank De Kempen bankieren, kunnen hieraan meedoen.
In april stemmen onze leden. Op die manier verdelen wij dit jaar € 220.000 over de clubs. Daarvan gaat ongeveer € 10.000 naar de KempenKanjer. 

Stemmen
Onze leden kunnen stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de uitkering. De stemperiode is van 13 april tot en met 30 april 2016. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Begin april ontvangen leden de uitleg en een persoonlijke stemcode per post. 

Waarde per stem
Wij delen € 210.000 door het totaal aantal stemmen. Waarbij de eerste 50 stemmen per vereniging € 3,50 waard zijn. Het bedrag dat overblijft delen we door de overgebleven stemmen. Dat is het bedrag per stem. Op die manier berekenen we de bijdrage
—-website van Rabobank de Kempen—-

Ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen om te verdelen onder de verenigingen. Max 2 stemmen per vereniging dus u kunt 3 verenigingen steunen

Dus mensen zorg dat je lid bent en steun daarmee AWC de Keien en nog 2 andere verenigingen in ons dorp.

De Rabobank Clubkas Campagne 2016 gaat van start!